Mostra de l’Ametla i Santa Margalida

På lördag kväll och på söndag (20-21 september) är det festligheter i Santa Margalida

På lördag kväll och på söndag (20-21 september) är det festligheter i Santa Margalida

Varmt och skönt på Mallorca den här torsdagen mitt i september.

Palma laddar för La Nit de l’Art (konstnatten) som går av stapeln i kväll och i natt (18 september) från och med kl. 19.00.

När man går genom staden nu på förmiddagen ser man att det är många upptåg på gång; det kommer att bli en fantastisk kväll i Palma!

Mostra de l’Ametla i Santa Margalida

Mallorcanytt försöker alltid leta upp intressanta evenemang och på så sätt få våra läsare att hitta ut på den mallorkinska landsbygden och upptäcka det “genuina Mallorca” som ligger precis bortom alla ständer och turistorter.

I helgen (20-21 september) kan man passa på att besöka Santa Margalida som firar Mostra de l’Ametla i samband med det Festes de Sant Mateu.

Ametla är katalanska för mandel och de här dagarna står den här verkliga Mallorca-delikatessen i centrum i Santa Margalida; mängder med produkter till försäljning och maträtter med mandel i recepten.

Nu på lördag och söndag!

På lördag kväll (20 september) från kl. 20.00 är det Picametla som betyder tapasrätter (med mandel i!), goda viner och underhållning hela kvällen.

På söndag (21 september) från kl. 09.00 står det sedan en stor marknad, ännu mer Picametla annat kul på programmet i Santa Margalida.

Mer information

Här hittar ni helgens program:

Mostra de l’Ametla i Santa Margalida – 20-21 september 

Vägbeskrivning – Santa Margalida

Mostra de l’Ametla 20-21 september