Festes Patronals i Banyalbufar

Nu i veckan (1-8 september) är det festligheter i bergsbyn Banyalbufar

Sommaren fortsätter på Mallorca – även fast vi är inne i september.

Varm och skön tisdagsförmiddag i Palma och enligt meteorologerna ser det ut att bli vackert väder hela den här veckan, vilket är extra kul för alla dem som har flytt det begynnande höstmörkret i Skandinavien.

Det finns, som alltid, mycket att hitta på här på ön och ett förslag är att besöka Banyalbufar och deras Festes Patronals som går av stapeln den här veckan.

Festes Patronals i Banyalbufar 1-8 september

I förra veckan var det “grannbyn” Estellencs som stod värd när deras årliga sommarfest förlöpte enligt plan och Banyalbufar vill inte vara sämre när man nu i dagarna bjuder upp till fest.

I september börjar det bli något svalare på ön, men det betyder inte att det är behagligt mitt på dagen och därför gör man bäst i att besöka ett sådant här evenemang under kvällstid.

Då kan man även passa på att se solen gå ner och en solnedgång Tramuntana-bergen är bland det vackraste man kan få uppleva här på vår jord.

Cala Banyalbufar – underbar badvik

Nedanför Banyalbufar ligger en vacker liten badvik och vill man slå två flugor i en smäll ska man passa på att besöka den när man väl är i krokarna:

Cala Banyalbufar – badvik på Mallorca.

Mer information

Här hittar ni veckans festprogram:

Festes Patronals i Banyalbufar 1-8 september

Vägbeskrivning – Banyalbufar

Festes Patronals 1-8 september